Sunday, January 30, 2011

Flyers för vår kongodag/flyers for benefit

Jag skissar på utseendet för flyers för vår stöd kongodag i juni

I have done some sketches for a flyer. The flyer is for a benefit for congo. The benefit is a cooperation between the swedish redcross, the artist Getty Domain and others.

*Notera* Detta är bara en skiss, artisterna har sagt att de är intresserade men ingenting är bekräftat.


1 comment:

  1. Jo antar att det är så med det mesta. Tack så mycket! :)

    Hm A6 kanske? Tror att min kompis hade en sån förut iaf. Min förra var A5 och den ytan var ganska liten men dög helt ok!

    Jag har kontaktat skolan själv men vet att Blueberry har kontakt med den annars så tänkte ta kontakt med dem om något krånglar. Tänkte kanske också höra med dem om de har tips om boende, men IBS kanske man ska kolla med också. :) Mamma jobbar på Arlanda så hon fixar flyget iallafall.

    Det låter underbart! Jag skickade in min ansökan igår, känns spännande. Hur bodde du förresten?

    Klädtipset var bra! Skönt att slippa försöka mosa ner en vinterjacka, haha :) Undrade lite hur dyrt kläder var, hoppas på att det borde vara ungefär samma som när du var där.

    Säg gärna fler tips om du kommer på något!

    Nej kändes som att det du sa var mycket nytt :) Var som du såg där i december (hälsade på en utbytesstudent och bodde hos oss förra året), men det var "kallt" då enligt hennes familj. Förutom nyårsafton som var 42 grader! Haha kändes jättekonstigt att fira jul i solsken och värme.

    ReplyDelete